Vi fick ett mail från Newsmill (angående bloggposten om Joakim Andersen-Holm)

Från: PM Nilsson <>
Datum: 9 juni 2011 22:01:04 CEST
Till: detvitafaltet@gmail.com
Ämne: Högerextrema landskapet
Hej! Ni har en mkt intressant text på er blogg apropå en text av en Holm hos oss. Kan vi publicera den på Newsmill? Den är mkt upplysande och innehåller information jag inte kände till och som är värd en större spridning.

Hälsningar,
PM Nilsson
070

Vi svarade förstås:

Vi tackar ödmjukt för uppmärksamheten, men tackar ändå nej.

Kanske ska vi även kort motivera oss. Vi tror på värdet att föra ett samtal. Med vår blogg och antologi försöker vi bidra till ett samtalet om extremhögern med fakta, teorier och forskning. Newsmill däremot handlar, enligt oss, inte om samtal. Snarare om vem som kan skrika högst. Det finns säkert behov och nytta av att ge utrymme för en sådan form av kommunikation, men vi förbehåller oss rätten att inte delta.

Mvh

DVF

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

Have you Subscribed via RSS yet? Don't miss a post!